Categorie├źn
Nieuws uit Digidak

Nieuw cursusaanbod

Dankzij Digidak-vrijwilliger Ingrid werd onze aandacht gevestigd op Routeyou, de alombekende routeplanner. Nu we nog even geen initiaties en inloop kunnen organiseren, richten we ons op andere (online) mogelijkheden. Onze vrijwilligers konden reeds deelnemen aan een online sessie, en dit kende een groot succes.

Routeyou is een routeplanner die zeker ook bruikbaar is bij wandelingen en fietstochten. We doen dit momenteel op meer individuele basis, maar kunnen hier hopelijk weer in groep gebruik van maken in de zomer!

Uit de positieve feedback van alle deelnemers bleek dat we dit best ook opnemen in ons initiatie-aanbod. Dus, het zit er aan te komen: een initiatie routeyou! En het mooie is dat een groot deel van de Digidak-vrijwilligers al klaarstaan om hiermee aan de slag te gaan in jouw gemeente!

We zijn volop bezig met het vernieuwen, updaten en uitbreiden van ons aanbod aan initiaties. Laat zeker van je horen als je bepaalde thema’s, onderwerpen, formats graag aan bod ziet komen bij Digidak!