Digidak als bron van inspiratie

Digidak legde reeds een lange weg af. We passen onze lessen en methodieken uiteraard aan op de golven van technologische en digitale vernieuwingen en vooral op basis van de hulpvragen die we krijgen. Sommige signalen die we oppikken geven zelfs aanleiding tot het opzetten van nieuwe projecten en/of werkingen.

Jong Digidak is ontstaan uit de vraag naar versterking van digitale vaardigheden en mediawijsheid bij jongeren: op school en/of in de vrije tijd. Dit project zit in de fase van verduurzaming. Voor vorming op maat van jouw klas / school / jeugdbeweging / organisatie, contacteer Jong Digidak op info@jongdigidak.be

Bekijk zeker eens het filmpje over de Jong Digidak werking in Dessel!

Story of My Life is een project rond digital storytelling. Jongeren maken kennis met nieuwe digitale vaardigheden zoals film en montage, fotografie en vele andere technieken. De workshops bieden ondersteuning in het vinden en ontwikkelen van digitale talenten. Ook leren ze presenteren. Tijdens verschillende creatieve workshops leren jongeren hun eigen verhaal in beeld te brengen. Klaar om in te stappen in een Story of My Life project? Neem contact op met Kelly Vreys: kelly.vreys@blenders.be!