Current Size: 100%

Iedereen digitaal met Digidak

Digidak maakt je computerwegwijs

 

Heb je nog nooit met een computer, tablet en of smartphone gewerkt en wil je het toch graag leren? Digidak kan je daarbij helpen.

 

Wij zijn actief in 17 steden en gemeentes.  Op een digidak-locatie staan computers die iedereen gratis kan gebruiken.  Zo kan je er op jouw tempo mee leren werken.  Op regelmatige tijdstippen worden er vrije inloopmomenten georganiseerd waar vrijwillige begeleiders jou kunnen helpen met al je vragen. Ook worden er in kleine groepjes initiaties gegeven (werken met computer, tablet, smartphone, gerichter zoeken op het internet, Facebook, Cloud, fotobewerking, …).  Deze lessen zijn gratis maar inschrijven is wel noodzakelijk.

 

Hoe inschrijven

Je kan best inschrijven tijdens de inschrijfmomenten die 3 keer per jaar doorgaan (maart, september en december) of tijdens de vrije inloopmomenten op de verschillende locaties. Op onze website kan je via 'Initiaties' zien waar we actief zijn. Je krijgt hier ook de specifieke locatiegegevens te zien zoals adres, telefoonnummer, de geplande initiaties en de vrije inloopmomentne. Voor meer info kan je tijdens de kantooruren ook terecht op het algemeen nummer 014 71 11 03.

 

Vrijwilliger worden bij digidak

Wil jij jouw digitale kennis doorgeven aan anderen en zelf ook vrijwilliger worden bij digidak, stuur dan zeker een e-mail naar info@digidak.be of bel ons op het nummer 014 71 11 03.  Je krijgt van ons een opleiding om te leren hoe je deze taak het best kan uitvoeren.  Jaarlijks bieden we ook vormingsmomenten aan.  Zo blijven al onze medewerkers op de hoogte van de nieuwigheden in de digitale wereld.

 

Bescherming van je persoonsgegevens

Onze privacyverklaring rond het bewaren van persoonsgegevens vindt u hier. Bij vragen of opmerkingen hieromtrent, kan je een e-mail sturen naar privacydigidak@blenders.be.