Current Size: 100%

Digitale week oktober 2017

 “DIGITAAL IS HET NIEUWE NORMAAL” Met deze slogan organiseert digidak in oktober diverse activiteiten tijdens de Digitale Week van 2017.

Tijdens de Digitale week die doorgaat van 20 oktober tot 5 november 2017 worden multimedia-activiteiten aangeboden om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de digitale media. Het belooft een boeiende periode te worden met een divers en aantrekkelijk programma.

Online kopen en verkopen, stambomen maken, Fiets- en wandelroutes, Facebook, fotoboeken maken, werken met Google Maps, WhatsApp, Healtcare Apps, videochatten….. dit is maar een greep uit de verschillende activiteiten.

In verschillende gemeenten worden er vooral tussen 23 en 27 oktober workshops georganiseerd. In enkele gemeenten gaan de activiteiten tijdens de hele maand oktoberdoor. Meer informatie vind je op de website op www.uitinvlaanderen.be.

Over de Digitale Week

De Digitale Week gaat uit van Linc vzw en heeft als doel de digitale kloof te overbruggen. Een belangrijk hulpmiddel daarbij is de Digitale Week die het aanbod van de lokale organisaties in de kijker zet en de mensen zo laat kennismaken met de wereld van de multimedia. De Digitale Week is een week vol multimedia activiteiten, georganiseerd door plaatselijke organisaties in heel Vlaanderen en Brussel.