Current Size: 100%

Nieuws

Digidak maakt je computerwegwijs

 

Heb je nog nooit met een computer, tablet en of smartphone gewerkt en wil je het toch graag leren? Digidak kan je daarbij helpen.

 

Digitale week

Van 19 oktober tot en met 4 november 2018 loopt de 13de editie van de Digitale Week.  

De Digitale Week is een jaarlijkse campagne van honderden lokale organisaties in Vlaanderen en Brussel om mensen digitale vaardigheden bij te brengen, ze mediawijs te maken en volop te laten genieten van de mogelijkheden van de digitale cultuur. 

Cultuurconnect coördineert de campagne en werkt samen met de partners Linc vzw en het Kenniscentrum Mediawijs.

Ook bij Digidak staan er dit jaar weer heel wat interessante infosessies op het programma:

Vormingsdag Digidak

Op 20 april 2018 zijn al onze locaties gesloten omdat de medewerkers deelnemen aan de jaarlijkse vormingsdag.

Zij hopen hier weer veel bij te leren zodat ze u nog beter kunnen verderhelpen.

Digitale week

 “DIGITAAL IS HET NIEUWE NORMAAL” Met deze slogan organiseert digidak in oktober diverse activiteiten tijdens de Digitale Week van 2017.

Tijdens de Digitale week die doorgaat van 20 oktober tot 5 november 2017 worden multimedia-activiteiten aangeboden om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de digitale media. Het belooft een boeiende periode te worden met een divers en aantrekkelijk programma.

Ervaringsbewijs ICT ondersteuner

Ken je mensen die interesse hebben om als ict-medewerker aan de slag te gaan maar niet het nodige diploma hebben? Via het officieel erkende ervaringsbewijs kunnen zij hun ervaring omzetten in een getuigschrift. Neem contact op om deel te nemen aan de proef en sta zo een stuk sterker op de arbeidsmarkt om je lievelingsjob te kunnen uitoefenen.

Neem contact op met tanja.camps@spk.be om de proef af te leggen.

Pagina's