Current Size: 100%

Ik wil helpen

Ook jij kunt digidak helpen en zo actief meewerken aan e-inclusie voor iedereen.

 

Word vriend van digidak

De Vrienden van digidak helpen financieel bij het verwezenlijken van de doelstellingen van het project.  De giften van de vrienden worden gebruikt voor de verdere uitbouw van het project, met aandacht voor verschillende kansengroepen. Hoe? Aansluiten bij de Vrienden van digidak kan door een schenking te doen op de rekening van de Koning Boudewijnstichting, Bank van de Post BE10 0000 0000 0404 mét vermelding 013/1080/00020. Giften vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar. Het attest hiervoor wordt door de Koning Boudewijnstichting afgeleverd.

Word digidak-begeleider

  • Jordy Nuyts

    begeleider digidak Vorselaar
    ‘Je doet zoiets dan wel gratis, maar wat je terug krijgt van de mensen, de waardering en de dankbaarheid, is onbetaalbaar.’

Help anderen

Wil je graag in je eigen omgeving mensen op weg helpen? Dan vind je hier een toolkit met lesmaterialen die je kan gebruiken.

Ik ben digidak begeleider

De begeleiders van digidak krijgen toegang tot het digidak-expertisenetwerk. Door in te loggen, kunnen zij het cursusmateriaal van digidak raadplegen, de kalender van hun locatie bekijken en het registratiesysteem gebruiken.

Inloggen